Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Α.Ο ΠΑΡΟΥ(Κ13)-ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ(Κ13) 0-4

Το ντέρμπυ βάφτηκε Μπορντό,

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι που ο δεύτερο του ομίλου μας Α.Ο Πάρου έπαιζε μόνο για την Νίκη ,για να συμμετάσχει στο final four.
Η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει την νίκη και να κάνει το 9 στα 9.
Στην αρχή του  πρώτου ημίχρονο ο Α.Ο Πάρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για το γκολ. Αλλά η ομάδα μας περιόρισε τον αντίπαλό και σε μία μεγάλη ευκαιρία όπου ο επιθετικός τους βγήκε τετ τετ με τον Βαλέττα ,ο πορτιέρο μας έκανε έγκαιρη και σωστή έξοδο και κράτησε την εστία μας ανέπαφη.

Στην συνέχεια πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ.Το πρώτο με τον Παντελαίο που πέρασε όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα  και πλάσαρε σε κενή εστία και το δεύτερο με τον Γκούφα ,που εκμεταλλεύτηκε την καταπληκτική πάσα του Λέκκα και πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο διατηρήσαμε τον έλεγχο του αγώνα και πετύχαμε άλλα δύο.
Το πρώτο όταν η ομάδα μας γύρισε σωστά την μπάλα αυτή κατέληξε στον Μανδηλαρά  αυτός πέρασε από τα πλάγια  μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Καλαβρό που δεν δυσκολεύτηκε να βάλει το γκολ σε κενή εστία.

Το τελευταίο γκολ προήλθε από το πείσμα του Γκούφα. Ο οποίος πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό(έξω αριστερά)μπήκε στην περιοχή  και στον σωστό χρόνο γύρισε την μπάλα στο πέναλτι όπου ο επερχόμενος Λέκκας πέτυχε το τελικό 0-4.

Φώτο από τον αγώνα παρακάτω:




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου